Drammen frikirke tilhører Den Evangelisk Lutherske Frikirke. Vi har gudstjeneste hver søndag kl 11.00 med unntak av siste søndag i måneden. Da er det en litt mer uformell samling kl. 11.00, som vi kaller formiddagsmøte.
En onsdagskveld i måneden har vi bibeltime og en onsdags formiddag i måneden har vi formiddagstreff. Mandag kveld er det korøvelse for barnekor og tweenskor. Lørdag kveld er ungdommenes kveld.
Drammen frikirke ønsker å være en menighet for hele familien, i alle aldre. Vi ønsker å formidle vår tro på Jesus Kristus som vår frelser.

Lørdag 25. mars kl. 19.00:
DrammensFRIK / Ungdomskveld

Søndag 26. mars kl. 11.00:
Formiddagsmøte

Mandag 27. mars kl. 17.30:
FRIKJunior og Korøvelse Helt konge!

Onsdag 29. mars kl. 15.30:
DrammensFRIK bibelsamling. Enkel mat. VIPPS kr. 30.

kl. 19.00:
Bibeltime

Søndag 2. april kl. 11.00:
Familiegudstjeneste

Mandag 3. april kl. 17.30:
FRIKJunior og Korøvelse Helt konge!

Onsdag 5. april kl. 09.00:
Ledermøte

Søndag 9. april kl. 11.00:
Palmesøndagsgudstjeneste ved Ole-BJørn Haugaasen.

Torsdag 13. april kl. 17.00:
Skjærtorsdagssamling med nattverd.

Søndag 16. april kl. 11.00:
Oppstandelsesfest! Festgudstjeneste med nattverd. Tale ved Ole-Bjørn Haugaasen.

Onsdag 19. april kl. 11.00:
Formiddagstreff. Morten Kravik fra Israelsmisjonen presenterer nytt fra Israel. Andakt, sang og bevertning.

Lørdag 22. - søndag 23. april:
"En for alle" - påskesamling for tweens.

Søndag 23. april kl. 11.00:
Gudstjeneste med deltakelse av tweens. Tale ved Aina Beathe Øberg Framnes.

Mandag 24. april kl. 17.30:
FRIKJunior og Korøvelse Helt konge!

Onsdag 26. april kl. 15.30:
DrammensFRIK bibelsamling. Enkel mat. VIPPS kr. 30.

kl. 19.00:
Bibeltime.

Søndag 30. april kl. 11.00:
Familiegudstjeneste med nattverd ved Ole-Bjørn Haugaasen

Torsdag 4. mai kl. 19.00:
Konsert med Joyful noise!

Lørdag 6. mai kl. 15.00:
Storkorkonsert med barnekor i Frelsesarmeen.

Søndag 7. mai kl. 11.00:
Gudstjeneste med nattverd. Tale ved Ole-Bjørn Haugaasen.

Den Evangelisk Lutherske Frikirke har 82
menigheter over hele landet. Drammen
frikirke ble stiftet i 1887, og har i dag ca.
120 medlemmer.

Vi har arbeid for alle aldersgrupper - barn, ungdom, familier og eldre er hjertelig velkommen. Jesus er for alle!

Nå kan du også vippse gaver til menigheten:
VIPPS din gave til

(gaver og kollekter)

Til ungdomsarbeidet:
(DrammensFRIK)

Ta gjerne kontakt med pastor Ole-Bjørn Haugaasen ved evt. spørsmål om menighetens arbeid.
Kontortid: Treffes etter avtale, tlf 911 17 660

E-post:
post@drammenfrikirke.no
Tlf. 911 17 660

eller:
Prosjektleder for barne- og ungdomsarbeidet Aina Beathe Øberg Framnes
Tlf.: 986 68 343
E-post: ainabeathe@drammenfrikirke.no

FRIKJunior for de yngste
Hver mandagskveld kl. 17.30-19.00 er det sangøvelse og andre aktiviteter for de fra 4 - 12 år. En gang i måneden blir det kirkekino.

Koret øver fram mot en konsert sammen med flere andre barnekor lørdag den 6. mai. Det blir gøy!

Bibeltimer våren 2017

Da er det bestemt at neste studieobjekt er 1. Korinterbrev. Datoene for våren er 22/2, 29/3, 26/4, 24/5 og 21/6.
Velkommen til spennende studietimer! Bibeltimene er åpne for alle!

Formiddagstreff onsdag 19. april kl.11.00.
Vi får besøk av Morten Kravik fra Israelsmisjonen. Han deler mye nytt fra Israel.

Som vanlig blir det bevertning og sang.

Lyst til å bli en DrammensFRIK?

Da er det bare å møte opp på Bibelkveld for ungdom eller på Ungdomskveldene og bli en del av det ungdomsmiljøet vi holder på å bygge opp i Frikirken i Drammen. Bli med i et godt sosialt fellesskap - med mulighet for å lære mer om hva troen på Jesus går ut på. Du kan til og med være med på å gjøre Drammen Frikirke til den menigheten akkurat du ønsker deg.
For ordens skyld: Du binder deg ikke til noe som helst annet enn å bidra med ditt blide åsyn!

Bibelsamlinger for ungdom

Det første de unge i menigheten har uttrykt ønske om, er Bibelundervisning! Ønsket er å samles annenhver onsdags ettermiddag. Samlingene starter med en enkel mat kl. 15.30. Neste samlinger er 15. og 29. mars. Aina Beathe og Ole-Bjørn er ansvarlige for undervisningen.
Vær med og be for at dette må bli gode samlinger!

Besøk fra Taiwan til Drammen Frikirke!

Frikirkens misjonsarbeid feirer 100 år i år. På misjonsjubileumsgudstjenesten søndag 16. oktober får vi i Drammen Frikirke besøk av to representanter fra kirken vår i Taiwan. Johan Gimse blir med som tolk. Dette kommer til å bli en fantastisk formiddag! La oss mobilisere skikkelig denne dagen og vise at vi fortsatt bryr oss om dem!
Bildet til høyre viser syv av de åtte representantene som besøker Norge i forbindelse med misjonsjubileet.

DrammensFRIK / Ungdomskveld

Neste ungdomskveld blir lørdag 25. mars kl. 19.00. Velkommen til hyggelig, sosialt samvær med mening!

"Bare gater av gull?"

Endelig ny bok fra Ole-Bjørn. Gaven til den som har alt! Boka kan kjøpes i Frikirken. Koster kr. 200.
Mange glade og oppbyggelige dikt.

Familiegudstjenester med nattverd

Det har kommet forslag om å ha nattverd i noen av familiegudstjenestene. Ledergruppa synes dette er et godt forslag.

Drammen menighet - Postboks 2194 Strømsø - 3003 - DRAMMEN - Tlf.: - E-post: post@drammenfrikirke.no
 sitemap