Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Den viktigste dagen i ditt liv!

17. april 2014Du har kanskje fundert på det en og annen gang, hva som er den viktigste dagen i ditt liv? Vi kan gjøre oss mange tanker om dette, og kanskje har vi like mange gode forslag som vi har tanker? Og det kan være vel verdt å bruke litt tankevirksomhet på det. For: hva er nå den viktigste dagen i mitt liv?

Ole-Bjørn Haugaasen

Som den gode kristne jeg er, kunne jeg selvsagt fromt svare at det var den dagen jeg møtte Jesus for første gang. Men jeg er ikke helt der. Jeg tenker nok heller at den viktigste dagen i mitt liv, er en dag utenfor meg selv. Den er egentlig ikke min dag i det hele tatt – likevel er den så viktig at jeg blir minnet om den hvert eneste år. For den angår meg så til de grader. Uten denne dagen hadde jeg ingen tro, intet håp, ingen ekte kjærlighet å måle meg opp mot – egentlig ingen ting å leve for.

Min viktigste dag er påskedag. Dagen da Guds menighet i himmelen og på jorda jubler i lovsangsrus. Jesus klarte det! Kjærligheten vant – håpet er vunnet!

Påskedag, ja. Dette er Guds måte å vise oss at det er noe mer – mye mer, for den som vil ha. Dette er Guds måte å vise sin kjærlighet til deg og meg – den kjærligheten som ofrer alt og derfor vinner alt.

Påskedag er ikke noe en ”tar til etterretning”, som politikerne sier – påskedag er noe en tar konsekvensen av. Og, tar du konsekvensen av det, blir dette den viktigste dagen i ditt liv – oppstandelsens og livets store seiers- og festdag! Velkommen til den himmelske festen!

Med ønske om en god og velsignet påske,

Ole-BjørnDel denne siden med andre!

Share on Facebook

Logg inn